Notícies de la Cambra

Èxit de participació a la trobada empresarial amb la delegació diplomàtica de Senegal

Més de 40 emprenedors han participat a la Cambra de Tarragona a la reunió de treball que la Corporació ha organitzat amb la delegació diplomàtica de Senegal, encapçalada per Boubacar Sow, encarregat de Negocis de l’Ambaixada de Senegal a Madrid i Aïcha Niang Wane, cap de l’Oficina Econòmica a l’Ambaixada.


El motiu de la visita oficial respon a la influència i les relacions que la Corporació tarragonina ha desenvolupat i desenvolupa al continent africà a través dels contactes empresarials i les missions que hi organitza.


Així, doncs, la trobada ha servit per reforçar les relacions comercials amb aquell país i els assistents han pogut conèixer de primera mà tant les oportunitats de negoci com els requeriments per establir-s’hi amb èxit.

 

A la foto de grup, i d’esquerra a dreta, Roberto Barros, responsable del departament d’Internacionalització de la Cambra; Aïcha Niang Wane, cap de l’Oficina Econòmica a l’Ambaixada; Mercedes de Pablo, directora general de la Cambra; Sergi Vives, president d’Internacionalització de la Cambra i Boubacar Sow, encarregat de Negocis de l’Ambaixada de Senegal a Madrid.


Segueix-nos!

Agenda