Missions

Missions

Què són?

Un servei mitjançant el qual us ajudem a prospectar les oportunitats de negoci a altres països d´una manera activa. En concret, organitzem un programa de viatge a un o més països als que tindreu entrevistes personalitzades amb empreses interessades en establir relacions comercials amb vosaltres.

missions internacionalització

Avantatges per l’empresa

  • Accedir a un servei que us permetrà visitar països que moltes vegades són complexes de visitar individualment i amb els quals nosaltres tenim experiència.

  • Disposar d'un equip altament qualificat, amb una àmplia experiència fruit dels anys de treball acompanyant a les empreses en el seu procés d'internacionalització.

  • Facilitar el procés de diversificació i obertura a nous mercats. Tot això amb la garantia de comptar amb el suport d'experts en matèria de comerç internacional.

Com funciona?

Una vegada heu considerat que el programa de treball de la missió que es planteja és interessant i encaixa amb les vostres necessitats, el primer pas consisteix en omplir la fitxa d’inscripció i abonar l´import que dona dret a la participació. Nosaltres ens encarreguem de gestionar les agendes i del programa de viatge, allotjaments i trasllats. 

Una vegada tenim les agendes tancades i la resta de detalls tancats, us ho fem arribar prèviament a la sortida.

Addicionalment, com a serveis complementaris, us oferim el servei de traducció i interpretació en cas que fos necessari, els llistats d’empreses i la cerca d’agents comercials i distribuïdors. 

Accions Internacionals 2024 de la Cambra de Tarragona:

Convocatòria missions

missions gener24

Pla d'Accions Internacionals

Pla d'Accions Internacionals

Més informació:

Roberto Barros: rbarros@cambratgn.org  · 977 252 832

Col·laboradors

arola.jpg
caixabank-logo.png
port-tarragona.png
jeuneafrique1.jpg
the-africa-report.jpg

Segueix-nos!

Agenda