Notícies de la Cambra

La Cambra i ESIC presenten el curs "Pla de reactivació comercial"

 

La Cambra de Tarragona i ESIC Business & Marketing School han arribat a un acord de col·laboració per tal de programar el curs “Pla de reactivació comercial” que s’oferirà en quatre sessions. La primera començarà el 24 d’octubre.

Aquesta proposta formativa pretén ser punt de trobada i reflexió per a posar a disposició del assistents els coneixements i experiència d’ESIC en potenciar i impulsar l’activitat comercial als seus negocis i empreses. Mostrar als participants temes importants englobats tots ells en un “Pla de reactivació comercial”.

Està dirigit, doncs, al teixit empresarial de la Cambra de Tarragona, empresaris, gerents i directius encarregats de dissenyar i implementar les estratègies de comercialització de les seves empreses.

El curs està impartit per professors d’ESIC i es tracta d’una de les propostes formatives més destacades de totes les presentades aquests dies pel Centre de Formació de la Cambra de Tarragona. Val a dir que aquest curs compleix els requisits per ser bonificat a través de la Fundació Tripartita (FTFE).

 


Segueix-nos!

Agenda