Emprenedoria

Emprenedoria

microsoftteams-image-12.png

On l’experiència ens diferencia

A la Cambra de Tarragona, portem més de 130 anys donant suport a les empreses de la nostra demarcació.

Coneixedors de les necessitats de les activitats econòmiques que representem, apostem també per traslladar el nostre coneixement i experiència, a aquelles persones que volen iniciar un negoci.

Oferim un seguit de serveis gratuïts, a les persones emprenedores, amb l’objectiu d’ajudar a fer realitat aquella idea de negoci o projecte amb la que estan pensant o treballant.

 

Què oferim?

Donem suport i assessorament, a les persones emprenedores, sobre aspectes relacionats amb el bon funcionament del seu projecte/negoci.

Ja sigui una idea, o un projecte que acaba de començar, a la Cambra de Tarragona resolem qualsevol dubte relacionat amb el desplegament del negoci, així com també oferim ajuda en tots aquells aspectes que incideixen en el seu correcte desenvolupament.

  • Definició i consolidació de la idea
  • Pla de negoci
  • Estratègia comercial i de màrqueting
  • Pla econòmic-financer
  • Estratègia digital
  • Assessorament jurídic, fiscal i comptable

 

Acompanyament

Des de l’àrea d’emprenedoria, acompanyem a les persones emprenedores durant els primers anys de l’activitat que estan emprenent.

Conscients que el procés de desenvolupar una idea de negoci, a vegades pot resultar complex, acompanyem a les persones per a que aquest els hi resulti el més senzill, àgil i encertat possible.

El seguiment del projecte, des de que es defineix la idea, fins que aquesta es valida al mercat, per posteriorment consolidar-la, aporta una major confiança a les persones que decideixen emprendre amb nosaltres.

 

Formació

Oferim totes les eines per assolir nous coneixements, i/o ampliar-los, amb l’objectiu de poder millorar les capacitats i competències professionals de les persones emprenedores.

  • Materials i píndoles formatives per ajudar a definir i reforçar l’estratègia de negoci
  • Cursos online fins a 250 hores de formació. Consulta el catàleg de cursos aquí. Per a més informació i inscripcions: formació@cambratgn.org - 977223111

 

Cerca d'ajuts, capital i finançament

 Validem el pla de viabilitat del negoci, per poder optar a línies de finançament d’entitats bancàries, així com per a la cerca de capital privat o rondes d’inversió.

Disposem d’acords amb entitats bancàries, per a l’obtenció de finançament destinat a l’autoocupació i les microempreses (més informació)

També t’informem dels ajuts i subvencions als que pots optar per donar una empenta a la teva idea o negoci.

 

Tramitació

Ajudem en tots aquells tràmits necessaris per a la creació i constitució de l’empresa o negoci, facilitant el procés a les persones emprenedores, i agilitzant-ne la seva tramitació.

 

Networking

Actes de referència (jornades, trobades, grans esdeveniments): actes amb periodicitat i que són un punt de trobada d’empresaris i emprenedors. S’hi tracten temes que interessen al col·lectiu econòmic de la demarcació.

La Cambra de Tarragona forma part de la xarxa de punts d’atenció a l’emprenedoria i a la creació d’empreses de les Cambres de Catalunya. A més, participa en el portal de creació d’empreses Catalunya Emprèn i en el mapa de serveis a l’emprenedor d’ACCIO.

Si vols presentar-nos la teva idea, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu

Més informació

emprenedoria@cambratgn.org – 623 562 710

Amb la col·laboració de:

emprenedoria_2.png

Segueix-nos!

Agenda