Agendes

Servei de confecció d'entrevistes personalitzades

És un servei mitjançant el qual us ajudem a confeccionar una agenda d’entrevistes personalitzada al país en que esteu interessats segons les vostres necessitats. Aquest servei forma part de les missions comercials, però podeu demanar-ho individualment a altre país si ho necessiteu.

agendes internacionals personalitzades

Avantatges per l’empresa

  • Accedir a la informació i xarxa de col·laboradors internacionals de la Cambra de Tarragona que us permetran identificar les empreses més interessants en cada cas.

  • Disposar d'un equip altament qualificat, amb una àmplia experiència fruit dels anys de treball acompanyant a les empreses en el seu procés d'internacionalització.

  • Facilitar el procés de diversificació i obertura a nous mercats, trobant els millors contactes i estalviant temps de recerca. Tot això amb la garantia de comptar amb el suport d'experts en matèria de comerç internacional.

Com funciona?

El primer pas consisteix en una entrevista en la qual es determinen les necessitats i s’elabora el perfil de l’empresa. Amb això comencem la recerca dels candidats. Un cop finalitzat el procés de recerca, es presenta l’agenda a l’empresa. 
Addicionalment, com a servei complementari, us oferim el servei de gestió del viatge i el servei de traducció i interpretació en cas que fos necessari.

Més informació:

Roberto Barros: rbarros@cambratgn.org · 977 252 832

Col·laboradors

arola.jpg
caixabank-logo.png
port-tarragona.png
jeuneafrique1.jpg
the-africa-report.jpg

Segueix-nos!

Agenda