Rambla UP

imatge-secci-web---rambla-up.png

Rambla UP és un punt de trobada de l’ecosistema emprenedor del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Des de l’àrea d’Emprenedoria de la Cambra de Tarragona, fomentem la transferència de coneixement i experiència entre les empreses i les persones emprenedores del territori, amb l’objectiu de promoure projectes emprenedors més sòlids a partir de la innovació, la cooperació i la sostenibilitat.

 

10 ACCIONS D’AGITACIÓ EMPRESARIAL

Mitjançant les accions d’agitació empresarial, facilitem i millorem les relacions, els coneixements i les competències de les persones empresàries i emprenedores de la nostra demarcació. Alhora que les acompanyem i assessorem durant la posada en funcionament de la seva idea de negoci, i en aquelles etapes de desenvolupament, consolidació i creixement empresarial.

 

NETWORKING, JORNADES, TALLERS, ASSESSORAMENT I FINANÇAMENT

Totes les activitats i serveis, que es desprenen de la iniciativa Rambla UP, són d’accés gratuït per a qualsevol persona emprenedora i/o amb inquietuds empresarials, empreses, així com també per a entitats i institucions vinculades, directa o indirectament, al desenvolupament econòmic, empresarial i social del territori.

L’assistència als cinc tallers programats per Rambla UP, amb places limitades per garantir la qualitat en l’aprenentatge de les persones participants, permet gaudir, de manera gratuïta, d'una hora de mentoria amb els i les professionals que imparteixen els tallers, un any com a membre associat a la Cambra de Tarragona, així com l’obtenció del corresponent diploma d’aprofitament de l’itinerari formatiu.  

 

Vull inscriure’m a totes les jornades Rambla UP. Enllaç d’inscripció.

 

JORNADES

  • 20 de setembre de 2023 a les 19:30h - Networking a la terrassa de la Cambra de Tarragona. Enllaç d'inscripció.

  • 27 de setembre de 2023 a les 9:30h - Converses: l'experiència d'emprendre. Enllaç d'inscripció. 

  • 28 de setembre de 2023 a les 16:30h - Design Thinking: solucions creatives per al teu negoci (primera sessió). Enllaç d'inscripció. 

  • 5 d'octubre de 2023 a les 16:30h - Design Thinking: solucions creatives per al teu negoci (segona sessió). Enllaç d'inscripció. 

  • 19 d'octubre de 2023 a les 16:30h - Dona visibilitat al teu negoci: estratègies eficients de marketing digital. Enllaç d'inscripció

  • 26 d'octubre de 2023 a les 16:30h - Crea impacte: Disseny i Xarxes Socials amb Canva. Enllaç d'inscripció. 

  • 9 de novembre de 2023 a les 16:30h - Coneix els costos del teu negoci: nocions fiscals i financeres. Enllaç d'inscripció. 

  • 16 de novembre de 2023 a les 9:30h - Converses: la IA com a aliada per emprendre. Enllaç d'inscripció. 

  • 24 de novembre dee 2023 a les 19:30h - Networking a la Cambra de Tarragona. Enllaç d'inscripció. 

Amb el suport de: 

diputaci-tarragona.jpg

Segueix-nos!

Agenda