Cobertura de riscos

Cobertura de riscos en operacions internacionals

Et facilitem una cobertura per que puguis fer les teves operacions internacionals amb seguretat.

cobertura riscos internacionals


En l'actual escenari polític-econòmic conflueixen moltes incerteses. Coincideixen al mateix temps diferents factors de risc, com el Brexit, la desacceleració global a Europa, la batalla comercial entre els EUA i la Xina. La implantació d'aranzels implica pèrdues de competitivitat per a moltes empreses, obligant-les a plantejar-se continuar en alguns mercats o a reorientar la seva estratègia de vendes buscant noves destinacions per als seus productes. D'altra banda, problemes estructurals a nivell sectorial, la situació interna de països com Espanya, França, Itàlia, Turquia, Venezuela o la recessió d'Alemania generen encara més incertesa i inestabilitat.Tot això sense tenir en compte la situació financera individual de cada client.
 
Les seves conseqüències ja comencen a notar-se notablement en diferents mercats i en alguns sectors de l'economia.
 
A Espanya, igual que en molts altres països, segueix creixent la morositat empresarial i és un problema seriós, sobretot, si coincideix amb un estancament en el creixement de l'activitat empresarial. Tot i que hi ha empreses que augmenten la seva facturació també hi ha moltes altres que no ho fan i, quan coincideixen les dues coses, venen els problemes de supervivència de la societat. Les insolvències empresarials estan prenent més protagonisme en els últims temps de manera global.
 
Per protegir-se davant aquestes dues amenaces hi ha un mecanisme de defensa molt potent i eficaç: l'Assegurança de Crèdit.
 
És una eina flexible que serveix a l'empresa per blindar, protegint el seu compte d'explotació i ajudant-li a augmentar les seves vendes de forma segura arribant a nous clients i a altres paissos. Gràcies als anàlisis predictius i als sistemes intel·ligents d'informació de les companyies asseguradores de crèdit, que tenen registres de milions d'empreses de tot el món, la seva empresa pot tenir informació actualitzada del comportament de pagament dels seus clients o potencials.
 
En cas d'impagament l'asseguradora pot indemnitzar fins al 95% de l'impagat, tant de clients deutors nacionals com estrangers.
 
En funció de cada necessitat hi ha diferents opcions asseguradores:
 
  1. Pòlisses tradicionals: Per assegurar la totalitat de les vendes a crèdit. Es pot triar cobrir només un Mercat (Nacional o Exterior) o tots dos.
 
  1. Pòlisses innovadores: Per assegurar únicament els grans sinistres o per incrementar el risc d'aquells clients que es triï de la seva pòlissa tradicional.
 
  1. Pòlisses a la carta: Per assegurar exclusivament una part de la cartera de clients, la facturació d'un sol client i fins i tot una operació puntual.
 
Aquest acompanyament expert en mercats complexos o desconeguts resulta especialment aconsellable en èpoques d'incertesa econòmica i d'expansió internacional.
 
Només a través d'un consultor especialitzat, que treballi de forma independent amb totes les opcions del mercat assegurador, la seva empresa pot tenir la seguretat de disposar del producte més nou i adequat a les millors condicions tècnico - econòmiques.

Més informació:

Roberto Barros: rbarros@cambratgn.org · 977 252 832

Col·laboradors

arola.jpg
caixabank-logo.png
port-tarragona.png
jeuneafrique1.jpg
the-africa-report.jpg

Segueix-nos!

Agenda