Avís Legal

En compliment de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic d'Espanya, li informem que aquesta pàgina Web és propietat de LA CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA, en endavant CAMBRA DE TARRAGONA , amb domicili a l’Av. Pau Casals, 17, 43003 de Tarragona, amb CIF. n.Q4373001I. 

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti'ns en l' e-mail en cambratgn@cambratgn.org , o en el telèfon 977219676.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L'accés a la nostra pàgina Web per part de l' USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D'ÚS vigents en el moment de l'accés, que preguem llegeixi detingudament. L'USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d'ús del mateix. Si l'usuari no estigués d'acord amb les presents condicions d'ús, haurà d'abstenir-se d'utilitzar aquest portal i d’operar per mitjà del mateix.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de forma unilateral i sense previ avís.

A. PROPIETAT INTEL.LECTUAL

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat de CAMBRA DE TARRAGONA o de tercers als quals s'han adquirit els seus drets d'explotació, i estan protegits pels drets de Propietat intel.lectual i Industrial. 

L'usuari únicament té dret a un ús privat dels mateixos, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa de CAMBRA DE TARRAGONA i/o el titular dels drets per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

L'establiment d'enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre el mateix, i s'autoritza exclusivament a permetre l'accés a la nostra web, quedant prohibida en altres pàgines la reproducció total o parcial de les imatges i continguts del nostre portal. Així mateix, el simple fet d'establir un enllaç a la nostra pàgina web no dóna dret a atorgar- se la categoria de col.laborador o soci de CAMBRA DE TARRAGONA.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.

B. CONDICIONS D'ACCÉS

L'accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre. No obstant això, CAMBRA DE TARRAGONA es reserva el dret d'oferir serveis que requereixin el registre previ de l'usuari. En tot cas, aquests serveis quedaran degudament identificats en la Web, amb fàcils indicacions per al seu registre.

L'usuari ha d'accedir a la nostra pàgina Web conforme a la bona fe, les normes d'ordre públic i a les presents Condicions Generals d’Ús. L’accés al nostre lloc Web es realitza sota la pròpia i exclusiva responsabilitat de l'usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L'usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis i continguts oferts en la present pàgina web, per procediments distints als estipulats en les presents condicions d'ús, i si escau, en les condicions particulars que regulin l'adquisició de determinats serveis.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites a les quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web posa a la seva disposició, li comuniquem que CAMBRA DE TARRAGONA, queda eximida de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d'aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l'usuari.

CAMBRA DE TARRAGONA es reserva el dret d'exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d'ús, acceptant l' USUARI que la no iniciació d'aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis de prescripció de les infraccions.

C. PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de CAMBRA DE TARRAGONA, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l'usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions amb aquell. CAMBRA DE TARRAGONA assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l'Usuari. Així mateix, ens comprometem a tractar amb extrema diligència la informació personal que l'Usuari pugui facilitar a través de la nostra web.

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, li informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l'enviament de missatges de correu electrònic, i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de CAMBRA DE TARRAGONA, titular i responsable del mateix. L'enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix li informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s'aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Ús de les seves dades personalsLes dades que li sol.licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la que es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-les. Així mateix, ens certifica que totes les dades que ens facilita són certes, veraces i pertinents per a la finalitat per a la qual les sol.licitem.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i a través del correu electrònic on pot sol.licitar-nos qualsevol tipus d'informació, aclariment o dubte. L'enviament dels mateixos implica la seva autorització a incorporar-los als nostres fitxers corresponents, si CAMBRA DE TARRAGONA ho considera convenient, i aquests estaran regulats per les presents polítiques de privadesa. Les seves dades seran incorporades als nostres fitxers de tractament de dades.

CAMBRA DE TARRAGONA, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Recepció de Currículums VitaeEn el cas d'enviar-nos el seu currículum vitae, en virtut de la Llei de Protecció de Dades Personals, li informem que les seves dades personals s'incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu currículum per dur a terme processos de selecció de personal si el seu perfil professional s'ajusta a les nostres necessitats. Mentre no cancel.li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat en formar part dels mateixos per a processos de selecció futurs. Amb la finalitat de mantenir actualitzats els nostres fitxers de dades personals, preguem ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que es produeixi en els mateixos.

Drets d'accés, rectificació, cancel.lació de les seves dades personals


En qualsevol moment pot oposar-se als nostres enviaments comercials, així com exercir els seus drets d'accés, rectificació i cancel.lació en els termes establerts legalment, mitjançant escrit signat dirigit a LA CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ, INDÚSTRIA I NAVEGACIÓ DE TARRAGONA, en endavant CAMBRA DE TARRAGONA, amb domicili a l’Av. Pau Casals, 17, 43003 de Tarragona, amb CIF. n. Q4373001I o mitjançant correu electrònic a la direcció cambratgn@cambratgn.org aportant-nos còpia del seu D. N. I.

Comunicacions de dades


CAMBRA DE TARRAGONA l’informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o en que l' USUARI ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personalsAmb l'objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, li informemque CAMBRA DE TARRAGONA ha adoptat totes les mesures d'índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dadesÉs important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en elles, en cas contrari, no responem de la veracitat de les mateixes.

Considerem que si no cancel.la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que CAMBRA DE TARRAGONA ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per a la qual esvan obtenir.

CAMBRA DE TARRAGONA, no es fa responsable de la política de privadesa respecte a dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en lanostra pàgina web.

CAMBRA DE TARRAGONA pot modificar les presents polítiques de privadesa per a adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d'aquesta Web.

Per a qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicats, o amb els nostres assessors BONET consulting:
www.bonetconsulting.com/servicioslopd.html

D. RESPONSABILITATS

Al posar a la disposició de l'usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li tot un seguit de continguts i serveis de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació dels mateixos així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d'alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l'usuari.

L'USUARI té prohibit qualsevol tipus d'acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal.lació de robots, o software que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L'usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l'ús de la nostra pàgina web, sent l'únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de forma enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i/o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l'usuari a mantenir indemne a CAMBRA DE TARRAGONA per qualsevol reclamacions derivades, directa o indirectament de tals fets.

CAMBRA DE TARRAGONA queda exonerat de responsabilitat per qualsevol reclamació respecte als drets de propietat intel.lectual dels articles i imatges publicades en el seu portal, així com, no garanteix l'exactitud, veracitat i vigència dels continguts d'aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enllaços a altres websites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l'ús dels mateixos.

CAMBRA DE TARRAGONA queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d'honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l' incompliment per part de l' USUARI de les nostres condicions d'ús, accés i política de privadesa, o qualssevol altra reclamació per l' incompliment de la legislació vigent.

L'USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d'ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l'exclusió de l'error en les mateixes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L'USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l'acceptació de les presents condicions d'ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals de Tarragona capital.

Per a qualsevol qüestió respecte a les Condicions d'Ús de la nostra pàgina web pot posar-se en contacte amb nosaltres en les dades a dalt indicades, o amb els nostres assessors BONET consultoria: www.bonetconsulting.com/servicioslssi.html

E. POLÍTICA DE COOKIES

Una cookie és un fitxer que es descarrega a l'ordinador quan s' accedeix a determinades pàgines web. Les cookies permeten que una pàgina web emmagatzemi i recuperi informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o de l'equip i es poden utilitzar per reconèixer l’usuari. El navegador memoritza les cookies en el disc dur només durant la sessió en curs i ocupa un espai de memòria mínim sense perjudicar l’ordinador. Les cookies no contenen cap mena d’informació personal específica i la majoria s’esborren del disc dur en acabar la sessió del navegador (són les denominades cookies de sessió).

La majoria dels navegadors accepten les cookies com a estàndard i permeten o impedeixen, en els ajustos de seguretat, les cookies temporals o memoritzades. Prèviament i a aquest efecte, vostè pot canviar la configuració del seu navegador; trobarà detallades més endavant totes les instruccions i informacions per fer-ho.

La pàgina web www.cambratgn.com (en endavant, "el Website") necessita el seu consentiment exprés –mitjançant l’activació de les cookies en el seu navegador– per poder enllaçar en les cookies les dades memoritzades amb les dades personals que ens ha proporcionat en el moment de registrar-se.

Si continua navegant pel Website, considerem que accepta aquesta política de privacitat i que consent que es faci ús de les cookies utilitzades en aquest lloc web, que descrivim a continuació. Recordi que, en tot moment, té la possibilitat de revocar el consentiment prestat i eliminar les cookies del seu equip seguint les instruccions indicades més endavant. En aquest cas, se li informa que la retirada d’aquest consentiment pot afectar el bon ús de les funcionalitats de la pàgina web.

COOKIES PRÒPIES

Cookies tècniques: Són les que li permeten navegar per una pàgina web, plataforma o aplicació i utilitzar les diverses opcions o serveis que hi ha, com, per exemple, controlar el trànsit i la comunicació de dades, identificar la sessió, accedir a parts d’accés restringit, realitzar la sol•licitud d’inscripció o participació en un esdeveniment, utilitzar elements de seguretat durant la navegació, emmagatzemar continguts per a la difusió de vídeos o so, o compartir continguts a través de les xarxes socials.

Cookies d’anàlisi: Són les que, tractades adequadament per nosaltres o per tercers, ens permeten quantificar el nombre d’usuaris i així fer un mesurament i una anàlisi estadística de com utilitzen els usuaris el servei ofert. Per fer-ho s’analitza la seva navegació a la nostra pàgina web amb la finalitat de millorar els productes o serveis que li oferim.

COOKIES DE TERCERS

El Website pot utilitzar serveis de tercers que recopilaran informació amb finalitats estadístiques, sobre l’ús del Website per part de l’usuari i per a la prestació d’altres serveis relacionats amb l’activitat del Website i altres serveis d’Internet.

Cookies de Google Analytics (_utma, _utmb, _utmz): és un servei analític de web prestat per Google, Inc., amb domicili als Estats Units i amb seu central a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, Califòrnia 94043. Per a la prestació d’aquests serveis, s’utilitzen cookies que recopilen la informació, inclosa l’adreça IP de l’usuari, que serà transmesa, tractada i emmagatzemada per Google en els termes fixats en la web Google.com. S’hi inclou la possible transmissió de la informació a tercers per raons d’exigència legal o quan aquests tercers processen la informació en nom de Google.

Cookie _utma: Caduca 2 anys després de la darrera actualització: aquesta cookie genera un ID d’usuari únic i registra la data de la primera i l’última vegada que l’usuari va visitar la web. S’utilitza per comptar quantes vegades visita el lloc web un usuari únic.

Cookie _utmb: Caduca 30 minuts després de la darrera actualització: aquesta cookie registra l’hora d’arribada a la pàgina i caduca 30 minuts després de l’últim registre de pàgina vista. S’elimina automàticament en canviar de web o tancar el navegador. Si un usuari s’està més de 30 minuts sense activitat en una web i torna a sol•licitar una pàgina es considerarà que inicia una nova sessió d’usuari.

Cookie _utmz: Caduca 6 mesos després: aquesta cookie emmagatzema l’origen del visitant, el camí que ha seguit per accedir a la web tant si és un accés directe, des d’un enllaç en una altra web, des d’un enllaç de correu electrònic, fent servir determinades paraules clau en un motor de cerca, a través d’una campanya de display o per mitjà d’un anunci d’AdWords. Aquesta cookie s’utilitza per calcular el trànsit que prové de motors de cerca o de campanyes publicitàries en display i la navegació dins de la mateixa web. La cookie s’actualitza en cada visita a la web.

COOKIES DE CONTINGUTS

En alguns casos, a www.cambratgn.com s’integren fotos i continguts de vídeo procedents de llocs web com YouTube, Flickr, Facebook, Instagram o Pinterest. Com a resultat d’això, pot ser que es trobin les cookies d’aquests llocs web. Cambra Tarragona no controla la difusió d’aquestes cookies i caldrà que vostè visiti el lloc web del tercer corresponent per obtenir-ne més informació.

CONFIGURACIÓ DE LES OPCIONS DELS NAVEGADORS

Vostè pot permetre, bloquejar o eliminar les cookies instal•lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador del seu ordinador:

• Chrome

• Explorer

• Firefox

• Safari

Així, l’Usuari manifesta haver estat degudament informat sobre el tipus de cookies utilitzades pel Website i, en accedir-hi i fer-lo servir, es considera que accepta expressament el tractament de la informació recollida de la manera esmentada anteriorment i per a la finalitat indicada. Així mateix, reconeix que està informat de la possibilitat de rebutjar el tractament d’aquestes dades o informació refusant l’ús de cookies en seleccionar la configuració apropiada per a tal fi en el seu navegador, si bé aquesta opció de bloqueig de cookies en el seu navegador pot no permetre-li fer un ús ple de totes les funcionalitats del Website.

INSTRUCCIONS INTERNES DE CONTRACTACIÓ CAMBRA DE TARRAGONA

• Instruccions internes de contractació

REGISTRE DE GRUPS D'INTERÈS DE L'ADMINISTRACIÓ DE LA GENERALITAT

• Registre de la Cambra de Tarragona

COMPTES ANUALS

• Comptes anuals 2016 i informe auditoria

QUALITAT

• Certificat de qualitat

REGLAMENT DE RÈGIM INTERIOR

• Reglament de Règim Interior

Segueix-nos!

  

Agenda