Iniciació

Iniciació a la internacionalització

Un servei mitjançant el qual us ajudem a començar amb el repte d’entendre i explorar les oportunitats de negoci a l’exterior. L’objectiu no és altre que dotar de la informació i eines necessàries a aquelles empreses que s’estiguin plantejant ampliar la seva àrea d’acció a mercats internacionals, per tal que puguin detectar el seu potencial real.

iniciacio-internacionalitzacio.jpg

Avantatges per l’empresa

  • Accedir a un servei d’acompanyament amb una metodologia específica per a la consecució dels objectius.

  • Accedir a la informació i xarxa de col·laboradors internacionals de la Cambra de Tarragona que us permetran identificar la informació més interessant en cada cas.

  • Disposar d'un equip altament qualificat, amb una àmplia experiència fruit dels anys de treball acompanyant a les empreses en el seu procés d'internacionalització.

  • Facilitar el procés de diversificació i obertura a nous mercats. Tot això amb la garantia de comptar amb el suport d'experts en matèria de comerç internacional.

Com funciona?

En una primera fase es combinaran les exposicions del ponent amb la resolució de casos. Així mateix, s’anirà complimentant un formulari que servirà com a full de ruta personalitzat per iniciar el procés d’internacionalització amb eines per estudiar els mercats de destí i decidir els canals a utilitzar.
Un cop superada aquesta primera fase d’anàlisi, us oferim el servei d’acompanyament amb un pla d’acció guiat per experts en la matèria.
Addicionalment, com a serveis complementaris, us oferim el servei de intel·ligència de mercats, llistats i informes d’empreses internacionals, agendes personalitzades i el programa impulsa’t per posar en marxa el pla determinat.

Més informació:

Roberto Barros: rbarros@cambratgn.org · 977 252 832

Col·laboradors

arola.jpg
caixabank-logo.png
port-tarragona.png
jeuneafrique1.jpg
the-africa-report.jpg

Segueix-nos!

Agenda