Notícies de la Cambra

Bon dia Tarragona: “Un euro sense Catalunya?”

Edward Hugh, macro economista de origen britànic, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 22 de novembre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades Bon dia Tarragona.

Hugh és expert en les teories del creixement econòmic i en la crisi sobirana del deute Europea i parlarà de “Un euro sense Catalunya?”.

Resident des de fa vint anys a Catalunya, des de l'incici de la crisi s'ha convertit en un referent a la premsa anglosaxona de la realitat econòmica d'Espanya i últimament sobre el procés sobiranista català.

Llicenciat en Economia per la London School of Economics, ha col·laborat amb altres macro economistes ben coneguts com Paul Krugman, premi Nobel d'Economia, o Nouriel Roubini, president de RGE Monitor i gurú de la crisi financera. Hugh no té vincles polítics de cap tipus, i es considera independent. És col·laborador freqüent de La Vanguardia i conseller independent al Consell d’Adminstració de Catalunya Caixa.

L’assistència a aquest acte és gratuïta si bé es prega confirmació d’assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76.


Segueix-nos!

Agenda