Notícies de la Cambra

Les dues properes missions africanes de la Cambra

Les dues properes missions empresarials de la Cambra de Tarragona tenen com a destí el continent africà, segons ha explicat Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Corporació tarragonina.

La primera cita s'ha iniciat aquest 10 de novembre i el destí és Zàmbia, Sudàfrica i Angola. És una missió multisectorial amb una durada de 12 dies i la participació de 15 empreses.

La segona missió suposarà enfilar les passes cap a Ghana, Nigèria, Benín i Togo. I està prevista pel 30 de gener de 2013. Tal i com assenyala Barros “es tracta de la nostra prospecció de mercat estrella a Àfrica”. De fet, l’any passat en aquest mateix viatge de negocis hi van prendre part 45 empreses i es van realitzar més d’un miler de contactes comercials, la xifra més gran mai assolida per una missió de la Cambra de Tarragona, tant pel que fa a participació com a activitat.

La Cambra de Tarragona és un referent a tot l’Estat pel que fa al seu coneixement i experiència en els mercats africans, el que explica que empresaris d’arreu d’Espanya escollin la Corporació tarragonina a l’hora d’establir relacions comercials amb Àfrica.

Imatge de Johannesburg, Sudàfrica.

 


Segueix-nos!

Agenda