Notícies de la Cambra

La Cambra afronta 2013 amb "energia, tot i que serà un any difícil"

 

L’any que d’aquí a uns dies deixarem enrere ha estat “difícil. I el que ve també ho serà”. Amb aquest missatge tant directe Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, ha fet balanç davant la premsa del que ha estat 2012 i el que ens trobarem al 2013. Amb tot, ha demanat que no podem caure en el desànim i hem de seguir lluitant per tirar endavant. Ha recordat que la Corporació tarragonina, coincidint amb l’Any del 125 Aniversari s’ha proposat fer més accions que mai i ho està assolint.”Varem dir que en 12 mesos faríem 125 actes i ja en portem més d’un centenar” ha explicat Abelló, per posar de manifest que no podem defallir.

La internacionalització de les empreses i el lideratge en la defensa de les infraestructures del territori són les dues grans fortaleses de la Cambra de Tarragona. “I ho seran l’any vinent, encara amb més intensitat, ja que amb aquestes accions contribuïm decisivament a la dinamització de l’activitat, d’una banda, i a la millora de la mobilitat i l’impuls del territori, de l’altra.

En el capítol de la internacionalització, l’any vinent la Cambra de Tarragona té previst realitzar missions empresarials a 38 països d’arreu del món (vuit més que al 2012), destacant els africans on la Corporació tarragonina és, per la seva experiència i resultats assolits, un referent a tot l’Estat. Pel 2013 es preveuen també superar els més de 3.000 contactes comercials que s’han fet en aquestes missions i incrementar, també, el nombre de prop de 150 empreses que enguany han viatjat amb la Cambra.

Pel que fa a la demanda d’una millora en les infraestructures la Cambra de Tarragona seguirà exercint un lideratge integrador dels diferents col·lectius i organitzacions del territori per tal d’assolir que tant en matèria ferroviària, aeroportuària, viària i portuària disposem de les prestacions necessàries per afavorir el dinamisme empresarial de les Comarques de Tarragona. “Està demostrat que si anem tots junts sumem i estem en millor disposició d’aconseguir els objectius que ens proposem. I en les infraestructures que són decisives pel conjunt del territori, paguem entre tots i ens han de beneficiar a tots, no s’hi val anar per lliure, ni obrir nous fronts que són reduccionistes i que no ens ajudaran a resoldre els problemes”. 

 


Segueix-nos!

Agenda