Notícies de la Cambra

El tarragoní Miquel Basterra "ven" Colòmbia als nostres exportadors

El tarragoní Miquel Basterra, president de la Comunitat Catalana de Colòmbia i president honorífic de la Cámara de Comercio Hispano-Colombiana, ha pres part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Cambra.

Resident a Colòmbia des de fa més de 25 anys, Miquel Basterra, amb àmplia experiència directiva i empresarial ha parlat de les oportunitats de negoci i els creixents atractius que ofereix aquell país americà pels exportadors i inversors.

(Més avall s'inclou dos enllaços amb la informació facilitada als assistents).

Basterra té una dilatada trajectòria professional on hi destaca la seva tasca com assessor i consultor del Govern colombià, sobretot al Ministerio de Comercio Exterior, el Ministerio de Desarrollo Económico o la Federación Nacional de Cafeteros de Colombia. És també president de Basa Group International (Export-Import). Ha estat vicepresident de màrqueting i publicitat de Banco Uconal. Director general de Gravecol, Española de Alimentación, Unipapel, Industrias K-Fe i Eurocorcho.

La seva estreta vinculació amb Colòmbia li ha valgut diferents reconeixements com ara la Orden de la Democracia Simón Bolívar  en el grau de Gran Oficial o haver estat nomenat Hijo Adoptivo de la Ciudad de Bogotà.

A la foto, Miquel Basterra amb Sergi Vives, president d'Internacionalització de la Cambra de Tarragona.

A la foto inferior, Miquel Basterra, Sergi Vives i Pau Pérez, regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda