Notícies de la Cambra

El periodista Martí Anglada, al "Bon dia Tarragona"

Martí Anglada, periodista i excorresponsal a Berlín i Brussel·les de TV3, vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 7 de febrer a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Anglada, professional d’àmplia i reconeguda trajectòria, és un profund coneixedor de la realitat social i econòmica d’Europa i, sobretot, d’Alemanya. Les seves cròniques des d’aquell país ens han apropat la realitat i el dia a dia de la considerada locomotora europea.

Avui, Alemanya està més d’actualitat que mai: a les portes d’unes eleccions generals, el que allí passi tindrà una incidència directa en el nostre futur. De fet, en aspectes com la lluita contra la crisi i el futur laboral de molts dels nostres joves, la influència d’Alemanya és cada cop més present.

Martí Anglada ens parlarà, des de la seva experiència, de “L’efecte Alemanya” en l’economia, els negocis, el mercat laboral i en definitiva, la forma d’entendre la Unió Europea.

La sessió és gratuïta si bé es prega confirmació d’assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76.

 


Segueix-nos!

Agenda