Notícies de la Cambra

Enguany la Cambra establirà vincles comercials amb 38 països, vuit més que a l'any 2012

La Cambra de Tarragona organitzarà enguany missions empresarials a un total de 38 països, vuit més que durant el 2012. D’altra banda, s’establiran contactes comercials amb vuit mercats que mai no han rebut cap prospecció de la Cambra de Tarragona: Sierra Leona, Libèria, República del Congo, Zimbabwe, Botswana, Gàmbia, Cambodja i Sud Sudan.

Aquestes accions refermen la creixent aposta de la Cambra per impulsar la internacionalització de les empreses. L’augment en l’activitat programada és possible, també, gràcies a la creixent demanda dels emprenedors, tant locals com de la resta del país i de l’Estat, que confien en la contrastada experiència de la Cambra de Tarragona a l’hora de fer negocis a l’exterior.

De fet, la Corporació tarragonina és el referent nacional en el coneixement dels mercats africans per la dilatada trajectòria que té en aquells països i, sobretot, pels resultats assolits per les empreses que de la seva mà s’hi han establert comercialment o hi ha tancat acords.

L’any passat els participants a les missions, prop de 150 empreses, van mantenir més de 3.000 contactes comercials en destí. Com a suport a les missions es van organitzar jornades especialitzades que van aplegar a 350 empreses.

La Cambra de Tarragona sempre ha defensat la necessitat de la internacionalització per millorar i garantir la competitivitat de les empreses. I ha treballat per obrir-se pas en aquells països que, justament per la seva complexitat, són mercats no saturats i, per tant, ofereixen grans oportunitats de negoci.

Més informació: Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona, 977 21 96 76, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


Segueix-nos!

Agenda