Notícies de la Cambra

Moritz serà el patrocinador principal i cervesa oficial de la setena edició del Tarragona dTapes

La cervesera catalana Moritz, la primera del país en produir-se de forma estable i industrialitzada, tornarà a fer costat al Tarragona dTapes, el concurs i ruta de tapes referent a Catalunya, organitzat per la Cambra de Tarragona i que enguany arriba a la seva setena edició. Andreu Suriol, president de la Corporació tarragonina s’ha reunit amb Jon Orta, director comercial de Moritz i han establert les bases de col·laboració per a la propera campanya gastronòmica que començarà el 23 d’abril i clourà el 10 de maig. De fet, la cervesa oficial serà Moritz, convertint-se així, també, en el patrocinador principal del VII Tarragona dTapes.

Tant Suriol com Orta han fet una valoració molt positiva d’aquesta relació, “per la qual cosa estem molt satisfets de poder treballar plegats un any més”, ha assenyalat Suriol.

La qualitat tornarà a ser la nota dominant del Tarragona dTapes, que enguany té previst començar en una data tant assenyala com és la diada de Sant Jordi. El preu de la tapa, amb la beguda en maridatge, es mantindrà en els 2,5 euros i, com en passades cites, la ciutat es dividirà en tres zones de tapes: Serrallo, Centre i Part Alta.


Segueix-nos!

Agenda