Notícies de la Cambra

La Cambra ha portat 11 empreses a Indonèsia, Tailàndia, Myanmar i Singapur

Un total d’11 empreses, vingudes d’arreu del país, han pres part a la missió empresarial que dels dies 7 al 18 de març ha desenvolupat la Cambra de Tarragona a Indonèsia, Tailàndia, Myanmar i Singapur. Els emprenedors procedien de sectors tant diversos com alcohols, parallamps, material de construcció, laboratoris mèdics, higiene, sanitat, insecticides, papers de seguretat, pintures, aromes i transitaris, que han fet 150 contactes comercials.

En aquest cas la Cambra ha treballat una regió d'uns 400 milions d'habitants.

Myanmar ha estat el punt clau, ja que és una economia de gairebé 60 milions d'habitants que recentment s’ha obert a l’exterior. És un país emergent, mercat no saturat, i tal i com explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització, “hem estat la primera Cambra de l’Estat en portar-hi empreses.”

Barros posa en valor la feina que sobre el terreny hi realitza ACCIÓ. “Hem mantingut una reunió de treball per preparar la missió que farem a Camboya l'any proper. Es tracta d'un altre mercat emergent, poc freqüentat per les empreses del nostre país”.

Tot i que a la Cambra de Tarragona se la coneix a Espanya “per la nostra tasca en el Continent africà, on som líders indiscutibles, la nostra feina a Àsia ja fa molts anys que la desenvolupem amb èxit, atès que portem més de 20 anys treballant en aquell Continent.  Ara toca, a més, obrir mercats no saturats amb poca presència catalana.” Explica Barros.

A la foto, Roberto Barros amb Tracy Nguyen, Analista de Mercat d'ACCIÓ al sud-est asiàtic.


Segueix-nos!

Agenda