Notícies de la Cambra

Iñaki Barrón, al "Bon dia Tarragona"

Iñaki Barrón, Director del Departament de Viatgers d’Alta Velocitat i Estacions i Coordinador de la Regió Llatinoamericana de la Unió Internacional de Ferrocarrils (UIC), vindrà a la Cambra de Tarragona el 27 de març a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, organitzada per la Corporació tarragonina i el Cercle d’Infraestructures.

Barrón presentarà l’Informe Foment d’infraestructures en el que es fa una valoració de l’Alta Velocitat i de les infraestructures ferroviàries al país.

Iñaki Barrón és MBA per l’escola de negocis IESE i Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Ha estat director d’Alta Velocitat, Via Mètrica i  coordinador de la Regió de Llatinoamèrica de la Unió Internacional de Ferrocarrils (2007-2009), responsable de la Missió Alta Velocitat a la seu de la UIC a París, representant als Ferrocarrils Espanyols (1997-2007). A Renfe ha estat gerent de Terminals, a la Unitat de Negoci de Grans Estacions de viatgers, cap d’Explotació de Terminals, encarregat de Negocis per Amèrica Llatina a la Direcció d’Assumptes Internacionals de Renfe, cap d’Estudis Tècnics a la Direcció de la Comunicació de Renfe, cap de Projecte a la Direcció de Planificació i Control de Gestió de Renfe.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona en col·laboració amb Repsol, Abertis Autopistas i CaixaBank. I el suport de Nespresso i la Diputació de Tarragona.

Per inscripcions: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé 977 21 96 76


Segueix-nos!

Agenda