Notícies de la Cambra

Al "Bon dia Tarragona" parlarem de la gestió dels aeroports locals

Pere Suau-Sánchez, Doctor Lecturer, Centre for Air Transport Management, Cranfield University, vindrà a la Cambra de Tarragona el 17 de juny a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona” organitzada, en aquesta ocasió, per la Corporació tarragonina i el Cercle d’Infraestructures.

Suau-Sánchez parlarà de: “Estratègies per a la gestió dels aeroports locals”.

Pere Suau Sánchez és Professor al Centre de Gestió del Transport Aeri a la Universitat de Cranfield, Regne Unit, i director del Màster en Planificació i Direcció d'Aeroports. És PhD (Cum Laude) en Geografia per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha estat investigador convidat a la Worldwide Scientific Network for Aviation Research and Policy a Amsterdam. Es va unir al Centre de Gestió del Transport Aeri de la Universitat de Cranfield l’any 2012.

 La seva recerca se centra en les xarxes de línies aèries, aeroports, connectivitat, molèstia i soroll de les aeronaus, gestió d'aeroports i regions aeroportuàries. Ha publicat més de 20 articles en revistes acadèmiques.

El seu lideratge en el camp aeroportuari ha estat reconegut per alguns dels organismes més prestigiosos, que l'han convidat com a orador (per exemple, al Global Airport Development, International Air Carrier Association Annual Assembly, European Civil Aviation Conference).

És, també, un col·laborador habitual a mitjans de comunicació nacionals com ara La Vanguardia, Expansión o Ràdio Nacional d’Espanya. A nivell internacional col·labora amb la BBC, la CNN, The Independent i China International Radio.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic.

 


Segueix-nos!

Agenda