Notícies de la Cambra

El 22 de juny analitzarem com ens podria afectar el TTIP

Mark Jeffery, Doctor en Dret Europeu i Director de Comunicació de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, vindrà a la Cambra de Tarragona el 22 de juny a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Jeffery parlarà de: “Què podríem guanyar i què podríem perdre amb el TTIP?”, Transatlantic Trade and Investment Partnership, més conegut com a Tractat de Lliure Comerç entre la Unió Europea i els Estats Units d’Amèrica.

Mark Jeffery és Director de Comunicació de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, Llicenciat en Dret per la Universitat de Manchester, Màster en Dret Laboral i Relacions Laborals per la Universitat de Warwick i Louvain-la-Neuve i Doctor en Dret Europeu per l'Institut Universitari Europeu de Florència.

Després de viure a Anglaterra, França, Bèlgica i Itàlia, es va establir a Barcelona per impartir classes com a professor de Dret. Porta 12 anys prestant els seus serveis a la Comissió Europea.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra amb el suport de Repsol i CaixaBank. I la col·laboració de Bic Graphic i AC Hotels.

 


Segueix-nos!

Agenda