Notícies de la Cambra

Kènia es presenta a Tarragona

Robert Bach Casanova, director de l'oficina exterior d'Acció a Nairobi, ha presentat als exportadors tot el potencial i les oportunitats de negoci de Kènia, en el marc d’una nova edició del cicle de jornades “Obrint Mercats”, que organitza la Cambra de Tarragona. En la seva intervenció ha subratllat que Kènia és el  centre comercial i econòmic de l'Àfrica Oriental. Els sectors amb major demanda són l'agroalimentari, infraestructures energètiques i manufactures de consum.

En el decurs de la presentació, Sergi Vives, president d’Internacionalització de la Cambra ha explicat que “els llaços de Tarragona amb Kènia són molt estrets. No en va, en els darrers anys hem organitzat un total de nou viatges de negocis cap a aquell país en els que ens han acompanyat i acompanyen empresaris procedents de tota Espanya, donat el reconeixement que, per la nostra experiència en els mercats subsaharians, tenim al conjunt de l'Estat.

Aquesta fructífera i intensa relació amb Kènia posa de manifest el seu enorme potencial. I explica que avui comptem amb la presència d’un convidat de luxe que posarà en valor l'oportunitat de seguir pensant en aquell país, a l'hora de planificar la nostra estratègia internacional. De fet, a Kènia hi tornarem en missió empresarial aquest més d’octubre”.


Segueix-nos!

Agenda