Notícies de la Cambra

Convocada missió empresarial a Hong Kong, Tailàndia i Cambodja

La Cambra de Tarragona ha convocat missió empresarial a Hong Kong, Tailàndia i Cambodja dels dies 3 a 12 de juny de 2018.

Àsia és el Continent que més creix, però també s'ha convertit en la zona del món on les nostres empreses hi posen més objeccions a l'hora de viatjar-hi per negocis. Existeix el convenciment que allí es fabrica de tot i que és difícil penetrar el seu mercat. Essent això cert, no ho és menys que tant els fabricants com els consumidors asiàtics a la mínima que poden busquen productes de qualitat, i per a ells això és sinònim de producte europeu.

Hong Kong coneix força el producte espanyol: cosmètica, vins, productes gourmet, material de laboratori, maquinària i materials de construcció..., ja fa anys que els nostres articles gaudeixen de bona reputació en aquesta part de Xina. L'alt poder adquisitiu afavoreix també l'entrada de productes selectes.

El producte espanyol va trigar més en entrar a Tailàndia, però actualment és molt ben rebut i valorat en aquell mercat, molt dinàmic i on l'increment del nivell de vida obre constantment nínxols per al producte europeu. Hi ha molta demanda desatesa en el sector d'alimentació.

Cambodja està un pas per darrere, però els baixos costos salarials estan afavorint una industrialització important que ofereix moltes oportunitats a les nostres empreses.

A la foto, una vista de Hong Kong.


Segueix-nos!

Agenda