Notícies de la Cambra

Bon dia Tarragona 23 de març “La reforma laboral, principi o fi?”

Martín Godino, soci i director de Sagardoy Abogados i director general de la Fundación Sagardoy i Marc Carrera, director de Sagardoy Abogados a Barcelona vindran a la Cambra de Tarragona el proper 23 de març a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, organitzades per la Corporació tarragonina amb el suport de Abertis Autopistas.

Godino i Carrera parlaran de: “La reforma laboral, principi o fi?” i donaran les claus del que representa aquesta normativa per l’empresari.

Qui és Martín Godino

Martín Godino Reyes, nascut a Madrid, és 
Membre del Col•legi d’Advocats de Madrid desde 1986, soci i director general de Sagardoy Abogados.

Godino és Llicenciat en Dret per la Universidad Autónoma de Madrid,
Doctor en Dret per la Universidad de Alcalá de Henares, Màster en Dret del Treball i Seguretat Social, Diplomat a la Escuela de Práctica Jurídica de la Universidad Complutense de Madrid, professor de Dret del Treball a la Universidad Carlos III de Madrid, professor al Màster d’Assessoria d’Empreses de ESIC i professor del Màster en Advocacia Laboral de la Fundación Sagardoy.

Ha aconseguit el Premi al Millor Laboralista de l’Any 2006, atorgat per la Asociación Nacional de Abogados Laboralistas. És també autor de publicacions en matèria laboral i de Seguretat Social.

Qui és Marc Carrera

Marc Carrera Domènech és membre de l’Il•lustre Col•legi d’Advocats de Barcelona. És Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra, Opositor a Advocat de l’Estat des de 1998 a 2002, professor associat de la Facultat de Dret i Relacions Laborals de la Universitat de Barcelona, professor al Màster de Dret del Treball i la Seguretat Social de la Universitat de Barcelona, ponent al curs de Relacions Laborals de la Fundació Sagardoy a Barcelona i director de la Oficina de Barcelona de Sagardoy Abogados.


Segueix-nos!

Agenda