Notícies de la Cambra

La Cambra demanarà la gratuïtat de l'aparcament pels usuaris del servei Avant

La Cambra de Tarragona demanarà a Renfe que estudiï la possibilitat d’oferir l’aparcament gratuït als usuaris del servei Avant de les Comarques de Tarragona. Albert Abelló, president de la Corporació tarragonina, ho ha explicat aquest matí en valorar el que representarà pel territori la nova política tarifària de l’alta velocitat, que entra avui en vigor tot coincidint amb l’arribada de l’AVE a Girona, aquesta mateixa setmana.

 

“Tenir l’Estació del Camp de Tarragona fora de la ciutat, i allunyada dels principals nuclis urbans, ens comporta a tots plegats uns peatges en temps i diners que no compensen els avantatges dels nous abonaments. Per això demanaren a Renfe que els tarragonins puguem disposar de l’aparcament gratuït del vehicle a l’Estació en fer ús del servei Avant”.

 

Abelló ha recordat que si a l’abonament Avant s’hi suma el cost del taxi fins a l’Estació o la tarifa del pàrquing de 12 euros al dia, “es dilueixen els seus avantatges. I això sense tenir en compte el temps que suposa arribar fins a l’Estació”.

 

El president de la Cambra ha recordat que quan es diu que l’AVE arriba a totes les capitals catalanes “això no és veritat. Tarragona és l’única que la té fora i una de les poques de l’Estat amb l‘Estació allunyada de la ciutat i dels grans nuclis urbans. Com que això no es pot canviar, si que hem de demanar que per garantir la competitivitat i gaudir de les mateixes condicions que els demés s’adoptin unes contraprestacions”.


Segueix-nos!

Agenda