Notícies de la Cambra

Deu empreses noves, d'un total de 30, a la gran missió africana de la Cambra de Tarragona

Una trentena d’empreses prendran part a la gran missió africana de la Cambra de Tarragona, que tindrà com a destí Nigèria, Ghana, Benín i Togo i que es desenvoluparà dels dies 30 de gener al 12 de febrer.

 “És una molt bona notícia que posa de manifest el prestigi que la Corporació tarragonina té en el camp del comerç exterior en general, i dels mercats africans, en concret”, explica Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra.

Amb tot, Barros vol posar l’índex en un fet que, justament, reforça aquest reconeixement cap a la feina de la Cambra de Tarragona. “I és que en aquesta missió, una de les més complexes i participatives, ens hi acompanyaran deu empreses que no havien participat mai en cap prospecció nostra. Això és molt gratificant i consolida la influència africana de la Cambra, alhora que ens posiciona com un referent a nivell nacional”. De fet, poc més d’un 30 per cent d’inscrits procedeixen de fora de Catalunya.

Aquesta missió serà multisectorial i s’ha marcat l’objectiu de realitzar un miler de contactes comercials.

Per a més informació: Roberto Barros, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., 977 21 96 76


Segueix-nos!

Agenda