Notícies de la Cambra

Tarragona, porta d'entrada d'Àsia a Europa

El Port de Tarragona està cridat a jugar un paper decisiu en la distribució a Europa de mercaderies procedents d’Àsia. Així ho ha assegurat avui Jordi Mas, delegat de Transport de Mercaderies a Ferrocarrils de la Generalitat, en el marc d’una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina amb el suport de Repsol.

Mas ha destacat la situació estratègica del Port de Tarragona, més favorable que la de Barcelona, i la seva aposta per la internacionalització com a elements rellevants per atraure aquests fluxos de mercaderies que ara van directes cap al nord del Continent i des d’aquí a la resta de països europeus.

Jordi Mas ha posat en valor la necessitat de desenvolupar tota una xarxa de serveis i nodes de transport i logística interconnectats per tal d’aprofitar tot aquest potencial i assolir el que ell n’ha denominat logística optimitzada.

“En aquests moments 8.000 tràilers diaris passen pel Port de Tarragona. El ferrocarril ha de ser decisiu per captar tots aquests tràfics internacionals”.

A la foto, Jordi Mas, acompanyat d’Agustí Domènech, president d’Ordenació del Territori de la Cambra de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda