Notícies de la Cambra

Tarragona exporta 7.400 milions al món

Les empreses de les Comarques de Tarragona van exportar l’any passat per un valor de 7.427 milions d’euros, el que representa un increment del quatre per cent en relació a 2011. D’altra banda les importacions van sumar 11.876 milions d’euros, un 4,6 per cent més.

En volum, es van vendre 7,9 milions de tones (un 1,4 per cent més) i es van comprar 15,5 milions de tones (un 3,3 per cent més).

Aquestes xifres posen de manifest que el comerç exterior ha mantingut múscul amb una clara tendència positiva. Afegir, però, que el saldo comercial negatiu es va situar en els 4.449 milions d’euros (un 5,6 per cent respecte a 2011) i que la taxa de cobertura (62,5 per cent) va davallar 0,4 punts percentuals respecte a l’any anterior.

Aquest és un breu resum de l’ampli informe que s’ha presentat sobre les “Dades estadístiques de comerç exterior a les Comarques de Tarragona”.

A la imatge, Sergi Vives, president d’Internacionalització de la Cambra de Tarragona i Jordi Cáceres, responsable del Gabinet d’Estudis, avui, en la presentació de les Dades de Comerç Exterior a les Comarques de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda