Notícies de la Cambra

La Cambra estrena l'Escola de Vendes

El Centre de Formació de la Cambra de Tarragona ha presentat avui el que serà una de les seves propostes formatives estrella. Es tracta de l’Escola de Vendes, un ambiciós curs que començarà a l’abril i clourà el juliol.

Per què alguns venedors venen i altres no? Saps quina és la millor forma de convèncer al teu client? Per què prenem les decisions que prenem? Ivo Güell i Oscar Peón seran els encarregats d’impartir aquest cicle formatiu i donar resposta teòrica i pràctica a aquesta i d’altres qüestions que es plantegin.

Güell és Màster en Direcció de Màrqueting, diplomat en ADE, formador universitari a la UPC, a Management School, Escola Internacional de la Moda, CM University of Cambridge i amb àmplia experiència com a formador al sector de retail.

Peón és Diplomat en Ciències Empresarials i trainer especialitzat en Neuroventa, PNL i Coaching comercial amb més de 15 anys d’experiència en processos de formació i consultoria en empreses nacionals.

Escola de Vendes va adreçat a tota persona interessada en dedicar-se a les vendes, i específicament a empresaris, equips directius, responsables d'equips, cap de vendes i tots aquells que vulguin millorar les seves habilitats comercials.

Amb Escola de Vendes la Cambra de Tarragona segueix apostant per propostes formatives molt proactives i alhora adaptades a les necessitats canviants del mercat.


Segueix-nos!

Agenda