Notícies de la Cambra

Xamfrà del Fòrum-XDF obté la Forquilla d'Or i guanya el V Tarragona dTapes

Xamfrà del Fòrum-XDF és el restaurant guanyador de la cinquena edició del Tarragona dTapes, segons el vot presencial del públic participant . Així, doncs, la “Vieira XDF” ha estat la tapa més ben valorada, el que li ha valgut la Forquilla d’Or. Val a dir que Xamfrà del Fòrum-XDF ha obtingut també la Forquilla de Plata com a guanyador de la zona Centre.

I és que a més de la Forquilla d’Or, al guanyador absolut, l’organització atorga tres Forquilles de Plata a la millor tapa de cadascuna de les tres zones de tapes de la ciutat: Serrallo, Centre i Part Alta.

D’aquesta manera les altres dues Forquilles de Plata han estat per:

L’Onada Restaurant, del Serrallo, i el seu “Pop amb perles del Serrallo”.

Les Coques, de la Part Alta, i el seus “Canelons d’albergínia amb ànec”.

Pel que fa a la Tapa Nuit (còctel) ha estat distingit el 24 amb la seva proposta“Aigua de Tarragona”.

L’edició més participativa i la que major activitat ha enregistrat, malgrat la pluja del primer cap de setmana, ha estat també la més tecnològica. I és que l’ús de l’APP oficial i específica del V Tarragona dTapes s’ha convertit en l’aplicació per a smartphones i tauletes més descarregada de l’àmbit tarragoní, amb 11.400 descàrregues, més de 55.000 comparticions i 4.300 comentaris.

En la seva intervenció Joan Bosch, xef de Can Bosch, protagonista del show cooking que va servir per donar el tret de sortida a aquesta edició i l’encarregat de lliurar la Forquilla d’Or, ha posat en valor la iniciativa pionera de Tarragona dTapes i el revulsiu que ha suposat per la gastronomia i la projecció del territori, “en uns moments on anem necessitats de promocions que convidin a l’optimisme”. De fet, arran d’aquesta proposta gastronòmica de la Cambra de Tarragona s’han multiplicat les rutes i concursos de tapes a les Comarques de Tarragona, ha assenyalat.

Tarragona dTapes és consolida com la ruta i concurs de tapes referència a Catalunya i, un any més, ha fet de la qualitat el seu principal tret distintiu. En el decurs de l’acte de lliurament de premis, Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, ha anunciat que ja està oberta la preinscripció per la sisena edició i que aquesta es desenvoluparà del 24 d’abril a l’11 de maig de 2014.

A la foto, i d’esquerra a dreta, Jordi Ros de 24; Josep Vidal, de Les Coques; Albert Mañé, de l’Onada Restaurant; Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona; Nacho Pous, de Xamfrà del Fòrum XDF; Patrícia Anton, regidora; Joan Bosch de Can Bosch i Francesc Vives, secretari de l’AEHT.


Segueix-nos!

Agenda