Notícies de la Cambra

Una vintena d'exportadors es reuneixen amb l'Ambaixador d'Etiòpia

Una vintena d’exportadors de les Comarques de Tarragona s’han reunit a la Cambra de Tarragona amb l’Ambaixador d’Etiòpia, convidat al cicle de jornades “Obrint mercats”.

Teshome Toga, que ha estat rebut per Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i Sergi Vives, president d’Internacionalització de la Cambra, és Ambaixador d’Etiòpia a França, delegat permanent davant la Unesco i màxim diplomàtic del seu país acreditat a Espanya, Portugal, Tunísia i el Vaticà.

L’Ambaixador ha mantingut una extensa sessió de treball amb empresaris interessats en fer negocis o bé establir-se comercialment a Etiòpia i s’han posat les bases per la realització d’una propera missió empresarial de la Cambra a aquell mercat, alhora que s’han establert futures línies de col·laboració per aprofundir en les relacions bilaterals i facilitar l’entrada dels nostres productes.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el creixent interès que les accions internacionals de la Cambra de Tarragona estan despertant al continent africà i al posicionament estratègic que hi té la nostra Corporació, atès el nombre de missions que hi organitza i l’elevat nombre d’emprenedors que hi prenen part cada any.

A la foto, Albert Abelló rep a Teshome Toga, en presència de David Muelich, Cònsol Honorari a Espànya, Sergi Vives i Dani Martín, director gerent de la Cambra.


Segueix-nos!

Agenda