Notícies de la Cambra

El Business Network Event reuneix a més de 70 exportadors vinguts d'arreu de l'Estat

L’edició d’enguany del Business Network Event (BNE) de la Cambra de Tarragona ha reunit més de 70 exportadors vinguts d’arreu de l’Estat que, per unes hores, han intercanviat experiències en un ambient distès.

Aquesta iniciativa, impulsada des del Departament d’Internacionalització de la Cambra, convida a tots els empresaris que en un moment o altre han pres part a les missions empresarials que organitza la Corporació tarragonina. “La resposta és sempre molt alta i en aquesta edicióhan participat exportadors, a més de casa nostra, de Madrid, Saragossa, Galícia...” explica Roberto Barros, qui afegeix que “es una oportunitat única per tal de posar en comú experiències, donar a conèixer nous projectes i retrobar-se amb companys que han participat a les missions. I també és un marc ideal per tal de que per part de la Cambra els posem al dia de les noves iniciatives que estem preparant per la propera temporada i les missions que tenim previst organitzar pel 2014”, conclou Barros.

De fet, l’ambient distès en que es desenvolupa aquesta trobada, “sempre l’hem organitzat al Restaurant Mirall d’Estiu, amb la Mediterrània com a rerefons, contribueix al seu èxit i afavoreix que realment el networking que es fa sigui molt profitós”.


Segueix-nos!

Agenda