Notícies de la Cambra

Schwartz Hautmont, Group Palas i Miavit rebran els Premis a la Internacionalització de la Cambra

Josep Piqué, president de Vueling i president del Cercle d’Economia, serà l’encarregat de lliurar, en nom de la Cambra de Tarragona, els Premis a la Internacionalització, en un acte que tindrà lloc el dilluns 15 de juliol a les 20 hores a la seu de la Corporació tarragonina.

Els Premis a la Internacionalització són un reconeixement a aquelles empreses que s’han distingit per l’exemplaritat en les seves accions de comerç exterior. Aquests guardons pretenen ser també un estímul a la internacionalització de la nostra economia, com a via per garantir la competitivitat i dinamització de les empreses.

En l’edició d’enguany el Ple de la Cambra de Tarragona ha decidit atorgar el Premi a l’Empresa Exportadora Novella a Miavit Nutrición Animal.  El Premi a la Trajectòria Empresarial Internacional a Group Palas i el Premi Extraordinari a la Internacionalització a Schwartz Hautmont.

Miavit és productora de premescles vitamínic-minerals per a  nutrició animal, així com additius i altres especialitats. Exporta el 19 per cent de la seva producció.

Group Palas està dedicat a l’hostaleria, explota diferents establiments entre ells un resort de cinc estrelles a la Pineda Platja on s’hi suma a més d’allotjament d’alta qualitat, restauració i l’organització d’events en gran format.

Schwartz Hautmont, en l’any del seu 50 aniversari, és un referent del sector de la construcció metàl·lica a nivell internacional, per la rellevància dels seus projectes. El 87 per cent de la seva facturació prové de la seva activitat a l’exterior.

Més informació de Josep Piqué: https://www.cambratgn.com/noticia.php?id=264


Segueix-nos!

Agenda