Notícies de la Cambra

BASF SONATRACH PropanChem s'afegeix a les empreses Premium de la Cambra

Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona i Josep Maria Chillida-Rabada, director general de BASF SONATRACH PropanChem, han signat, a la seu de la Corporació tarragonina, el conveni Premium. Un acord institucional que es tradueix en el recolzament de BASF SONATRACH PropanChem als actes i iniciatives que la Cambra de Tarragona desenvolupa en aspectes decisius per la dinamització del territori com són el foment de l’emprenedoria i, sobretot, l’impuls a la internacionalització de l’activitat i les empreses.

BASF SONATRACH PropanChem (BSP) és amb REPSOL i DOW un dels tres grans productors de propilè situats al clúster de Tarragona. Aquest producte s'utilitza majoritàriament com a matèria primera a la indústria dels plàstics, essent la planta de polipropilè, que el Grup Lyondellbasell opera a Tarragona, el principal client de BSP.

L'empresa pertany al Grup BASF, líder mundial en el sector químic, que és la propietària del 51 per cent, mentre SONATRACH, empresa estatal algeriana líder en la distribució de gas natural, és propietària del restant 49 per cent.

BASF SONATRACH PropanChem s'establí a Tarragona l'any 2000.


Segueix-nos!

Agenda