Notícies de la Cambra

Clariant recolza la tasca de la Cambra i signa el conveni Premium

Albert Abelló, President de la Cambra de Tarragona, i Miguel Muñoz, Site Manager a Tarragona de Clariant i Jordi Martí, Head of Human Resources Spain & Portugal de Clariant, han signat, a la seu de la Corporació tarragonina, el conveni Premium. Aquesta col·laboració es tradueix en el suport de Clariant als actes i iniciatives que la Cambra desenvolupa en àrees estratègiques per la dinamització del territori com són el foment de l’emprenedoria i, sobretot, la imprescindible aposta per la internacionalització de les empreses.

Clariant és una companyia suïssa líder en especialitats químiques, els seus productes són resultat de la seva capacitat innovadora i altament compromesa amb la sostenibilitat. A més de Vila-seca, Clariant disposa d’altres centres productius al nostre país, ubicats a Artziniega (Bilbao), Sant Andreu de la Barca (Barcelona) i Yuncos (Toledo), i una seu central administrativa per a Espanya i Portugal al Prat de Llobregat.

Amb aquest acord la institució presidida per Albert Abelló segueix donant impuls a una línia de treball que està creant valor per a les seves accions mitjançant el compromís de les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb interessos al territori. “Per a nosaltres el suport de Clariant diu molt ja que suposa un reconeixement explícit al decisiu paper que com a agent dinamitzador i vertebrador del territori que ha jugat, juga i jugarà en el futur la Cambra de Tarragona”, ha assenyalat Abelló.


Segueix-nos!

Agenda