Notícies de la Cambra

"Què podem aprendre de la tragèdia de 1996 a l'Everest?"

“Com a líders, què podem aprendre de la tragèdia de 1996 a l’Everest?”. Amb aquest sorprenent i alhora provocador titular tindrà lloc, el proper 29 de gener a les 19 hores, la presentació de la vintena edició del MBA de la Universitat Rovira i Virgili. Un acte que s’ha organitzat al Centre de Formació de la Cambra de Tarragona, a l’avinguda de Pau Casals, 13.

La presentació de l’MBA es complementarà amb l’estudi del cas de la tragèdia de l’Everest, en el que hi participaran com a ponents: Joan Ramon Alabart, director de l’MBA de la URV; Alfredo Arias, membre de l’equip de direcció del site a Tarragona de Dow Chemical Iberica i professor de l’MBA i Jorge Ruiz, propietari i general manager d’Arandipur i també professor de l’MBA.

Com diuen els impulsors de l’MBA, “el coneixement és com escalar una muntanya, com més alt pugis, més podràs veure i apreciar”.

Es prega confirmació d’assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 22 31 11.  


Segueix-nos!

Agenda