Notícies de la Cambra

18 de febrer: Presentació del programa FormaEmpresa50.cat

FormaEmpresa50.cat és un programa de la Generalitat de Catalunya d’assessorament individualitzat adreçat a pimes de menys de 50 treballadors. Es tracta d’una iniciativa subvencionada pel Consorci per a la Formació Continua de Catalunya que pretén facilitar la formació a les micro empreses i les pimes mitjançant informació i assessorament individualitzat.

En aquest sentit, el Centre de Formació de la Cambra de Tarragona assessora les empreses de la demarcació en el disseny dels seus plans de formació a mida i en les bonificacions del crèdit de formació del que es poden beneficiar i avalua les opcions que hi ha en cada cas.

Aquesta iniciativa té per finalitat incorporar noves micro i petites empreses al sistema de formació de demanda, optimitzar la qualificació professional de les persones treballadores, i consolidar la formació contínua com a eina de competitivitat al servei de les empreses catalanes.

Vine el 18 de febrer a les 16 hores a informar-te dels requisits i els beneficis que pots aconseguir per la teva empresa. Aquesta sessió informativa tindrà lloc al Centre de Formació de la Cambra de Tarragona, avinguda de Pau Casals, 13.

Assistència gratuïta prèvia inscripció.


Segueix-nos!

Agenda