Notícies de la Cambra

Visita a la Cambra del diputat Rafael Luna (PP)

En relació a BCN World Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, ha demanat a la classe política un exercici de responsabilitat.

Rafael Luna, diputat al Parlament de Catalunya pel Partit Popular i president de la Mesa de la Comissió d’Empresa i Ocupació, ha estat rebut a la seu de la Cambra de Tarragona per Albert Abelló, president.

Durant la visita, de caire oficial, s’han posat damunt la taula diferents aspectes relacionats amb la situació econòmica que viu el país, en general, i les Comarques de Tarragona, en particular. On la taxa d’atur s’ha enfilat fins a un 27,03 per cent.

Després de repassar les fortaleses i les febleses dels nostres sectors productius s’ha abordat el moment actual d’un dels projectes empresarials estrella i que ha de ser tot un revulsiu per dinamitzar el territori: BCN World.

En aquest sentit, Albert Abelló li ha recordat a Rafael Luna que la greu situació econòmica que pateix la demarcació exigeix, més que mai, un serè, però decidit, exercici de responsabilitat per part dels nostres polítics davant els reptes socials i empresarials que tenim plantejats. I això passa per ser proactius, trobar solucions, i no deixar passar oportunitats d’inversió, com la que planteja BCN World, una infraestructura de primer nivell que pot capgirar, en positiu, la nostra realitat.​


Segueix-nos!

Agenda