Notícies de la Cambra

El president de CLH vindrà a la Cambra de Tarragona

José Luis López de Silanes, president de CLH, vindrà a la Cambra de Tarragona el 4 d’abril a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, organitzat conjuntament, en aquesta ocasió, per la Corporació tarragonina i el Cercle d’Infraestructures.

José Luis López de Silanes és president de la Compañía Logística de Hidrocarburos CLH, SA, des del 26 d’abril de 2005. Així mateix, i des de juliol de 2000, és president del Consell Social de la Universidad de La Rioja. També és membre del Consell Assessor de la Càtedra Unesco de Gestió i Política Universitària de la UPM (Universidad Politécnica de Madrid) i del Consell Assessor de la Escuela de Ingenieros Industriales de la Universidad Politécnica de Madrid.

Nascut el 1946 a Haro (La Rioja) és Enginyer industrial i PDD pel IESE. López de Silanes inicià la seva activitat professional com a professor de la Escuela Superior de Ingenieros Industriales de Madrid, i el 1971 s’incorporà a la Compañía Arrendataria del Monopolio de Petróleos (Campsa), on desenvolupà diversos càrrecs com a Enginyer en Cap de Projectes i Director de l’Àrea Tècnica.

Durant aquest període fou un dels promotors de la creació de l’actual CLH, i dirigí el Pla Estratègic de la companyia per a la seva modernització i transformació en l’actual empresa logística. Després del seu pas per CLH, l’any 1993, va ser designat per crear i dirigir la Central d’Enginyeria del Grup Repsol, des d’on, el setembre de 1996, va passar a formar part del Comitè de Direcció del Grup Gas Natural, com a Director General d’Aprovisionament i Transport, i Director General d’Enagás, tasques que va dur a terme fins a juliol de 1999, quan fou nomenat Conseller Delegat del Grup Gas Natural.

Com a Conseller Delegat de Gas Natural va contribuir, decisivament, a la transformació d’aquesta companyia en un gran grup energètic i de serveis, d’àmbit multinacional.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Repsol i Abertis Autopistas. I la col·laboració de Nespresso i la Diputació de Tarragona.

Jornada oberta al públic prèvia inscripció a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al 977 21 96 76

Inscripció on line: https://www.cambratgn.com/c_jornades_level2.php?id=18

 

 


Segueix-nos!

Agenda