Notícies de la Cambra

BASF, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Albert Abelló, President de la Cambra de Tarragona, i Gustavo Alonso, HR Country Manager Spain, EUS Occupational Health Manager i Responsible for Institutional Relations Spain a BASF, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual BASF farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

BASF és l'empresa química líder al món: The Chemical Company. La seva cartera de productes va des de productes per a la química bàsica, plàstics, productes d'acabat i productes de protecció de cultius, així com petroli i gas natural. BASF combina l'èxit econòmic amb la responsabilitat social i la protecció del medi ambient. Els seus productes i solucions contribueixen a la conservació de recursos, a garantir la nostra nutrició i a millorar la nostra qualitat de vida. BASF va comptabilitzar unes vendes d'aproximadament 74.000 milions d'euros al 2013 i en el tancament de l'exercici comptava amb gairebé 112.100 col·laboradors. Les accions de BASF cotitzen a les borses de Frankfurt (BAS), Londres (BFA) i Zurich (AN).

Amb els convenis Premium la institució que presideix Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria. 


Segueix-nos!

Agenda