Notícies de la Cambra

Xamfrà del Fòrum guanya el VI Tarragona dTapes i s'emporta la Forquilla d'Or

Xamfrà del Fòrum amb la seva “Angus burguer xdF” ha estat el guanyador absolut del VI Tarragona dTapes, el millor “Tarragona dTapes de la història”, en paraules d’Albert Abelló, president de la Cambra de Tarragona, institució que organitza la ruta i concurs de tapes.

La creació gastronòmica de Nacho Pous ha estat la més ben valorada i per tant la més votada pel públic a través de l’APP oficial del Tarragona dTapes, el que li ha valgut endur-se la Forquilla d’Or.

El veredicte s’ha donat a conèixer en el marc de la festa de lliurament dels Premis del VI Tarragona dTapes, la primera ruta i concurs de tapes de Catalunya, que a més de distingir al guanyador absolut ha reconegut també a la millor tapa de cadascuna de les tres zones de tapeig en que s’ha distribuït la ciutat.

Així, la Forquilla de Plata al millor establiment del Serrallo ha estat per Restaurant Cal Joan i el seu “Bressol de lluç”.

La Forquilla de Plata al millor establiment de la Part Alta ha estat per Restaurant Barhaus pel seu “Bacaduixa crick crack”.

Mentre que la Forquilla de Plata al millor establiment del Centre ha estat per La Botifarra per “La nou assessina”.

L’acte de lliurament de premis ha estat presidit per Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona; Albert Abelló, president de la Cambra; Santi Manzano, director general de Moritz i Marc Armengol, president de l’AEHT.


Segueix-nos!

Agenda