Notícies de la Cambra

Fluor ja és empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Albert Abelló, President de la Cambra de Tarragona; Sergio Medrano, Director general de Fluor Plant Engineering i Salvador Solà, Senior Manager Business Development Industrial Services International de Fluor Plant Engineering, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Fluor farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

Fluor Corporation és una de les empreses líders al món en el camp de l’enginyeria, la gestió de compres, la construcció, la direcció de projectes i el manteniment de grans complexes industrials.

Fluor va iniciar activitats a Espanya a finals dels anys 80 i avui Fluor SA s'ha posicionat com una de les més grans empreses d'enginyeria del país. Els seus més de 400 empleats desenvolupen la seva tasca a Espanya, Portugal, Itàlia, Sudamèrica i Nord d'Àfrica. Al conjunt de l'Estat està present a Madrid, Astúries i a Tarragona.

Amb els convenis Premium la institució que presideix Albert Abelló està creant tot un seguit de sinèrgies amb les principals empreses de les Comarques de Tarragona, o amb aquelles amb interessos al territori, i assolint d'aquesta manera el múscul necessari per seguir fent de la Cambra de Tarragona un proactiu referent de la societat civil en l'impuls de l'economia i al servei de l'emprenedoria. ​


Segueix-nos!

Agenda