Notícies de la Cambra

Carbonell Figueras, nova empresa Premium de la Cambra de Tarragona

Albert Abelló, President de la Cambra de Tarragona i Pilar Carbonell, directora general de Carbonell Figueras SA, han signat el conveni Premium de la Cambra de Tarragona. Un acord pel qual Carbonell Figueras SA farà costat a aquelles iniciatives que en matèria de dinamització econòmica, vertebració del territori i foment de la internacionalització de les empreses s'impulsen des de la Corporació tarragonina.

Carbonell Figueras SA és una empresa constructora amb seu a Tarragona, fundada l'any 1973 per Lluís Carbonell Figueras, segona generació de contractistes d'obres públiques. Empresa dedicada inicialment a treballs de moviments de terres i a la construcció de línies elèctriques de A.T. i E.R. elèctriques, que amb l'experiència adquirida en 41 anys de treball ha permès ampliar les seves activitats en la indústria química i petroquímica, la indústria de l'automoció, al sector logístic, obres hidràuliques, plantes de cicle combinat, infraestructura pública, construcció urbana, grans superfícies, transport, indústria paperera, etc...

En l'actualitat, Carbonell Figueras SA abasta tot tipus d'activitats en el sector de la construcció, incloent projecte, disseny, construcció “claus en ma”. I estenent el seu radi d'acció a tota la Península Ibèrica i, actualment, executant obres en l’àmbit internacional.


Segueix-nos!

Agenda