Notícies de la Cambra

Al "Bon dia" parlarem de les "10 tendències digitals per a l’empresa"

Víctor Puig, soci director de Zinkdo i especialista en desenvolupament de negoci online vindrà a la Cambra de Tarragona el proper 22 d’octubre a les 8,45 hores del matí per tal de prendre part a una nova sessió del cicle de jornades “Bon dia Tarragona”, que organitza la Corporació tarragonina.

Puig parlarà de: “10 tendències digitals per a l’empresa i des del consumidor”.

Víctor Puig és Consultor d’Estratègia en Comunicació a Internet i Gestió de la Reputació Online.  Periodista de formació, és també Màster Europeu en Comunicació Interactiva, Telecomunicacions i Multimèdia.

Comparteix idees sobre com els ciutadans fem servir la Xarxa en el bloc victorpuig.es.

Ha col·laborat com a formador amb universitats i organitzacions empresarials (La Salle, UIC-La Vanguardia, Cebek, Deusto, Mondragon Unibertsitatea, Rovira i Virgili, CMUA, IDEC,...) i ha participat com a ponent o moderador en nombrosos congressos i esdeveniments relacionats amb el màrqueting online, amb estratègies de continguts a Internet o al voltant de l’ús de les Xarxes Socials.

Ha desenvolupat la seva carrera professional completament vinculat a Internet des de 1996, passant per diferents models de negoci: editorial (La Vanguardia Publicaciones), portals (Excite), comerç electrònic (Bertelsmann On Line), desenvolupament de negoci i continguts multiplataforma (MTV, grup Viacom Media) i agències de màrqueting en cercadors (Overalia). Avui és soci director de l’agència Zinkdo.

Fa servir l’usuari de twitter @victorpuig.

Els “Bon dia Tarragona” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona en col·laboració amb Repsol, Abertis Autopistas, CaixaBank i el suport de Nespresso i la Diputació de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda