Notícies de la Cambra

La Cambra considera "molt greu" l'abandonament comercial que pateix el centre de la ciutat de Tarragona

La Cambra de Tarragona considera que el centre de la ciutat viu una situació “d’estrés” comercial, insostenible per més temps. Segons la Corporació tarragonina, la prova més evident d’aquesta deixadesa i manca d’estratègia és la remodelació del Mercat Central. Una iniciativa necessària però que ha patit infinitat de contingències fins el punt de que, a les portes dels set anys de l’inici del projecte, avui les obres estan aturades.

En tots aquests anys hem assistit astorats a tot un seguit de despropòsits que han culminat en la degradació del cor de la ciutat. Un espai cridat a ser els nostre motor comercial i econòmic  i que, hores d’ara, està malmès a tots els nivells. L’endarreriment d’aquestes obres ha acabat passant una dolorosa factura a tot un entorn que està ferit greument, no només a nivell empresarial, sinó també residencial.

Tarragona no s’ho pot permetre. No podem aspirar a ser cap mena de referent mentre les nostres administracions no siguin capaces d’assolir i complir els seus propis compromisos.

Des de la Cambra de Tarragona esperem i desitgem que es trobi, de manera immediata, una solució realista i valenta que suposi acabar les obres.

Dit això, celebrem el darrer compromís del nostre Alcalde, en el sentit de que abans de Nadal els carrers de la nostra particular “zona zero” estaran urbanitzats i hi tornaran a circular els autobusos públics. Tant de bo aquesta promesa s’assoleixi. 


Segueix-nos!

Agenda