Notícies de la Cambra

La Cambra puja al trenet turístic per donar el tret de sortida al VII Tarragona dTapes

Amb un recorregut amb el trenet turístic per diferents restaurants participants al Tarragona dTapes s'ha donat el tret de sortida a la setena edició del concurs i ruta de tapes referència a Catalunya, que ha començat coincidint amb la Diada de Sant Jordi, i clourà el 10 de maig. En total 18 dies durant els quals es podrà assaborir el bo i millor sorgit dels fogons dels restauradors de Tarragona, en format de tapa.

Tal i com ha explicat Andreu Suriol, president de la Cambra, "el bon temps unit amb la coincidència de l'inici de la campanya amb Sant Jordi que fa que els carrers de Tarragona estiguin plens a vessar fa preveure que tindrem un inici del Tarragona dTapes magnífic".

El VII Tarragona dTapes, que organitza la Cambra de Tarragona, repeteix amb Moritz com a patrocinador principal. Covides, a través de la seva marca de vins i caves Molí de Foc, s’incorpora també com a patrocinador.

Un total de 52 establiments de tapes, més cinc establiments que serveixen la Tapa Nuit (còctels), prenen part al Tarragona dTapes amb horaris comuns per a tots els establiments de les 12 a les 14 hores i de les 19 a les 23,30 hores. Es manté el preu de 2,5 euros per tapa, més beguda en maridatge.

Enguany el Tarragona dTapes torna a ser solidari ja que seguirà col·laborant amb el Banc de Sang i Teixits de tal manera que tots aquells que durant els dies de la campanya donin sang a Joan XXIII rebran un val bescanviable per una tapa a qualsevol dels establiments participants al Tarragona dTapes. L’any passat es va encetar aquesta col·laboració i va ser molt reeixida.

Pel que fa als premis a més de la Forquilla d’Or al guanyador absolut i les tres Forquilles de Plata per cadascun dels guanyadors de les tres zones de tapes de la ciutat (Part Alta, Centre i Serrallo) en aquesta edició es lliurarà el Premi Moritz a la millor tapa maridada amb cervesa i el Premi a la millor Tapa Nuit.

Tota l’actualitat del VII Tarragona dTapes es pot seguir a través de l’APP específica i oficial (des de la que, també, es pot votar i localitzar els establiments), mitjançant  Facebook o proveïts del Tapòdrom.

La constant millora de la qualitat i el servei són els trets distintius que diferencien el Tarragona dTapes de qualsevol altre certamen gastronòmic i el converteix en el concurs i ruta de tapes referència a Catalunya.


Segueix-nos!

Agenda