Notícies de la Cambra

La Cambra presenta la Guia de l'Exportador 2015

La Cambra de Tarragona ha presentat la Guia de l’Exportador edició 2015, una eina de treball pensada per donar resposta a les inquietuds dubtes i necessitats tant dels exportadors com de les empreses que entenen la internacionalització com una estratègia imprescindible.

La Guia pretén ser un referent a l’hora de prendre decisions ja que inclou informació actualitzada i de primera mà sobre les oportunitats de negoci arreu del món. El seu valor afegit, a més, se sustenta en l’experiència contrastada de la Cambra de Tarragona en el mercats subsaharians, on la Corporació n’és un referent a nivell nacional.

La Guia de l’Exportador 2015 inclou informes de països, documentació d’interès, consells, recomanacions i una proposta d’accions internacionals de la Cambra amb l’objectiu d’ajudar als interessats a identificar mercats, planificar agendes i assolir els millors resultats possibles en les accions exteriors.

La Guia de l’Exportador 2015 és una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de Caixabank, DHL, Arola, Endesa i Asfaltos Españoles. I la col·laboració de Port de Tarragona y Diputació de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda