Notícies de la Cambra

Rebuda una delegació empresarial d'Etiòpia

La Cambra de Tarragona ha rebut una missió empresarial d’Etiòpia de la mà de l’empresa Miavit. El motiu de la trobada ha estat seguir aprofundint en les relacions entre ambdós mercats en el ben entès que la Corporació tarragonina és líder, a nivell nacional, en el coneixement i experiència dels mercats subsaharians.

Etiòpia és un país que ha rebut successives missions liderades per la Cambra de Tarragona, tot i això és un mercat amb un notable potencial que cal seguir treballant per augmentar-hi la presència de les empreses del país. De fet, les relacions són força estretes. Tant que al 2013 la Cambra va rebre a l’Ambaixador d’Etiòpia a Espanya. I l’any passat a més de la missió que es va organitzar en aquell país varem tenir com a convidat a un “Bon dia Tarragona” a l’Ambaixador d’Espanya a Etiòpia.

Daniel Martín, Director gerent i Roberto Barros, responsable d’Internacionalització han rebut a la delegació encapçalada per  Muhumed Tahir Mohamed, Secretari general de la Cambra d’Etiòpia a Jigjiga;  Shermarke Ahmedwelli Hassen, empresari;  Josep Jové, Managing director de Miavit i Pablo Fuentes, Marketing & Sales de Miavit.


Segueix-nos!

Agenda