Notícies de la Cambra

La Cambra "internacional" de Tarragona

Article d’opinió signat per Andreu Suriol, president de la Cambra de Tarragona, i publicat a Diari de Tarragona.

La internacionalització forma part inherent de l’ADN de la Cambra de Tarragona. No s’entendria el nostre dia a dia, ni la història d’aquesta Corporació, sense atendre a la continuada labor que en matèria de foment del comerç exterior van fer els qui ens van precedir . I seguim fent amb l’organització de missions empresarials, jornades divulgatives, recepcions i atenció de consultes.

Aquest esforç no s’ha fet ni es fa perquè si. Entenem que ajudar a fer créixer a les empreses passa, necessàriament, per fer-los-hi veure que el mercat és el món i que les úniques fronteres existents són només de mentalitat. La crisi ha posat en valor sortir a fora. La nostra recomanació és que tenir presència internacional ha de ser una aspiració irrenunciable i necessària per garantir la viabilitat i competitivitat de les nostres empreses.

Enguany organitzarem deu missions empresarials més. No és només una xifra. És una ambiciosa proposta que posa la nostra experiència al servei dels emprenedors ja siguin de Tarragona, Catalunya o Espanya, on som un referent en el coneixement dels mercats subsaharians.


Segueix-nos!

Agenda