Notícies de la Cambra

Més de 200 reunions de treball a la República del Congo, Gabon i República Democràtica del Congo

Les 15 empreses que dels dies 20 de setembre a l’u d’octubre han pres part a la missió que la Cambra de Tarragona ha organitzat a República del Congo, Gabon i República Democràtica del Congo han mantingut més de 200 reunions de treball.

Una xifra que palesa el gran potencial d’aquests mercats pels nostres exportadors així com l’atracció que hi tenen els productes procedents d’Europa, en general, i de Catalunya i Espanya, en concret.

Tal i com assenyala Roberto Barros, responsable d’Internacionalització de la Cambra, “Congo i Gabon són ara mateix dues economies afectades pel descens en el preu del petroli, això fa que s’hagin aturat algunes inversions. Però malgrat tot, segueixen essent grans productors d’hidrocarburs i hi ha una creixent demanda de productes i serveis”.

“Pel que fa a la República Democràtica del Congo”, prossegueix Barros, “estem parlant d’un mercat encara poc organitzat i on la distribució no està prou desenvolupada. Però el potencial del país és enorme, amb molts projectes d'infraestructures als que hi estan optant les grans constructores espanyoles dins de Consorcis molt potents per fer front a les constructores xineses”.

Val a dir que és la segona vegada que la Cambra va als dos Congos i la vuitena que ho fa a Gabon.

A la foto, empresaris participants a la missió de la Cambra a Libreville (Gabon) amb Enrique Asorey Brey, Ambaixador d’Espanya.


Segueix-nos!

Agenda