Notícies de la Cambra

La Cambra dedicarà un "Obrint mercats" a Flandes

Dirk Verlee, Conseller Econòmic i Comercial de la Delegació de Flandes a l’Ambaixada de Bèlgica a Espanya, vindrà a la Cambra de Tarragona el 4 de novembre a les 9 hores per tal de prendre part a una nova edició del cicle de jornades “Obrint mercats”, que organitza la Corporació tarragonina.

Dirk Verlee parlarà del potencial comercial de Flandes.

Verlee va iniciar-se com agregat comercial per al Govern Belga a Algèria l’any 1992. Després va ser Conseller Comercial pel Govern de Flandes, primer a Tunísia i després a París on va ser nomenat Coordinador Regional pels països veïns.

També ha estat Conseller Econòmic i Comercial per Flandes a Los Angeles, on va ser Coordinador Regional per Amèrica.

Flandes, està situat al centre d'un mercat amb 750 milions de consumidors, en menys de 750 quilòmetres de distància. És, per tant, una plataforma comercial per excel·lència.

Abasta tots els mercats importants d'Europa (Alemanya, França, Regne Unit, Holanda...). Flandes disposa d'unes àmplies i denses infraestructures de comunicació, que faciliten el comerç internacional.

Els “Obrint mercats” són una iniciativa de la Cambra de Tarragona amb el suport de DHL, CaixaBank i Arola. I la col·laboració de Diputació de Tarragona i Port de Tarragona.


Segueix-nos!

Agenda